ico

Alleco Solar Bedrijfsplan

Home » Alleco Solar Bedrijfsplan

MVO met uw bedrijf, en uw personeel?


Met het Alleco Solar bedrijfsplan geeft u uw werknemers de kans om gebruik te maken van zonne-energie tegen een gunstig en collectief tarief.


Alleco_O2-certificaat - kleinWilt u graag iets extra’s doen voor uw werknemers, en draagt u als bedrijf ook graag bij aan een schonere leefomgeving? Dan hebben wij hiervoor een passende oplossing!

Met het bedrijfsplan van Alleco Solar kunnen al uw medewerkers profiteren van een collectief inkoopvoordeel, bij de aanschaf van onze zonnepanelen. Wij van Alleco Solar kunnen u hierin kosteloos begeleiden en ontzorgen!

U ontvangt van ons na afloop een ‘CO2 reductie certificaat’, waarop staat wat het behaalde resultaat is van alle geplaatste zonnepanelen bij uw werknemers. Dit certificaat toont aan dat uw bedrijf MVO serieus neemt!

 

 

 

Wat zijn de voordelen van ons bedrijfsplan?


Met zonnepanelen van Alleco Energy Group ontvangen uw werknemers jaarlijks al snel 8% rendement op hun investering.

Daarmee kan het voordeel oplopen tot vele honderden euro’s per jaar!

 

– Collectief inkoopvoordeel voor uw werknemers

– Certificaat CO2 reductie voor uw bedrijf

– Communicatie verloopt volledig via Alleco Solar

 

Onze werkwijze?


Kennismaking & inschrijving

Na een persoonlijk gesprek en inventarisatie van uw wensen, ontvangt u van ons al het materiaal welke u nodig heeft om uw werknemers te informeren over het bedrijfsplan van Alleco Solar. Uw werknemers krijgen in overleg met u, vier tot zes weken de tijd om zich in te schrijven. De inschrijving gebeurt direct via de site van Alleco Solar, u heeft hier geen omkijken naar.

Offertetraject

Wanneer wij alle reacties hebben ontvangen, nemen wij met de geïnteresseerden contact op. Deze mensen ontvangen van ons een offerte op maat, welke is gebaseerd op zijn of haar specifieke energiewensen. Vanzelfsprekend bevat deze offerte een scherpe prijs op basis van het collectieve inkoopvoordeel. De communicatie verloopt volledig tussen werknemer en Alleco Solar.

Akkoord en plaatsing

Na akkoord nemen wij contact op met elke deelnemer, om af te spreken wanneer wij de zonnepanelen kunnen laten plaatsen. De werknemers schaffen de zonnepanelen elk op eigen naam aan. U ontvangt als werkgever dus geen factuur en bent u vrij van extra werk of verplichtingen.

Uitreiking Certificaat CO2 reductie

Op basis van het aantal deelnemers en geleverde installaties, maken wij een berekening van de gerealiseerde CO2 reductie. U ontvangt van Alleco Solar een Certificaat met deze gegevens, waarmee u kunt aantonen dat uw bedrijf Maatschappelijk Verantwoord Onderneemt (MVO).

U kunt als bedrijf nog iets extra’s doen voor uw werknemer, door te participeren in de door ons gemaakte kosten (welke voor u aftrekbaar zijn). Hierdoor wordt de aanschafprijs nog aantrekkelijker. Wij vertellen u hierover graag meer tijdens een persoonlijk gesprek.

 

Interesse? Wij vertellen u graag meer!


Wenst u uw werknemers een honderden euro’s lagere stroomrekening toe? En ontvangt u graag het certificaat CO2-reductie. Meld u dan vandaag nog aan voor een kennismakingsgesprek.

Wij hopen dat u mee wilt werken aan onze droom van een land met zestien miljoen onafhankelijke energieleveranciers!

Maak een afspraak

Bedrijfsnaam (verplicht)

Uw naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Uw bericht

Show Comments