ico

Bedrijven

Home » Solar » Doelgroepen » Bedrijven

Header-bedrijven

 

Wij vinden dat verduurzaming ook financieel een interessante investering moet zijn. Zonne-energie is daarin een optimale keuze omdat u een goed rendement combineert met een verbeterde bedrijfsvoering en uitstraling.

Alleco Solar Energy BV adviseert u graag hoe u met zonnepanelen uw bedrijfskosten voor stroom verlaagt. We hebben een aantal interessante opties voor hoe u deze investering vorm moet geven, qua insteek en financiering.

Kostenverlaging

Stroom uit zonnepanelen is voor het MKB de helft goedkoper dan grijze en groene stroom.

Rendement

Met zonnepanelen realiseert u jaarlijks een verwacht financieel rendement van 9% - 16%.

Vaste stroomprijs

Een eenmalige investering in zonnepanelen geeft u een vaste en lage stroomprijs voor 25 jaar.

MKB

Door gebruik te maken van speciale fiscale regelingen kunt u een investering in zonnepanelen terugverdienen in 5 tot 9 jaar (afhankelijk van uw bedrijfsvorm en jaarverbruik). Zonnestroom kost daarmee circa 5-7ct per kWh, wat fors lager is dan uw huidige stroomprijs. U maakt een verwacht investeringsrendement van 9% tot 15%.

Vastgoedeigenaren

Vanwege het huidige overschot aan bedrijfsruimte en de trend naar duurzaamheid, wordt uw kantoor of bedrijfspand aantrekkelijker voor huurders als u lokaal opgewekte, duurzame energie kunt aanbieden. Door uw dak in te zetten voor zonnepanelen, versterkt u het financiele rendement op uw vastgoed.

DGA’s en investeerders

Investeert u vanuit uw holding, dan kunt u een nog hoger investeringsrendement realiseren via een verlaging van uw dividendsbelasting. Ook als extern investeerder (IB-ondernemer) hebben we voor u een aantal aantrekkelijke opties.

Financiering

Op dit moment zijn de prijzen van zonnepanelen zodanig dat aanschaf met een financiering ook interessant is. Dit kan op een aantal manieren en wij faciliteren graag de juiste constructie voor u.

Wilt u meer weten?

Laat hier uw gegevens achter en we bellen u graag terug.

Onze producten knop

Show Comments