ico

Scholen

Home » Solar » Doelgroepen » Scholen

 

Zonne-energie heeft meerdere functies voor scholen. Naast een kostenbesparing zijn zonnepanelen hét middel om leerlingen te laten kennismaken met verduurzaming. Wij hebben een oplossing waarmee het nadeel van een schoolfinanciering wordt omgebogen in een krachtig voordeel.

Educatie

Zonnepanelen zijn ideaal om in te passen in lessen over duurzaamheid en economie

Zelf opwekken

Met zonnepanelen zorgt uw school zelf voor duurzaam opgewekte stroom

Crowdfunding

Door het betrekken van ouders, kinderen en omwonenden heeft uw school meer slagkracht

Verduurzaming

Scholen zijn grootverbruikers van energie en kunnen flinke stappen zetten in de transitie naar een schonere voorziening. Met zonnepanelen zorgt uw school zelf voor duurzaam opgewekte stroom, die rechtstreeks wordt gebruikt in het gebouw.

Educatie

Door zonne-energie in te passen in de lessen, kunt u leerlingen laten zien en ervaren hoeveel energie de natuur ons gratis geeft. Bij projecten leveren wij daarom ook een educatiepakket, inclusief eventuele begeleiding. Zonnepanelen geven uw school een duurzame uitstraling en zijn uitstekend bruikbaar in uw communicatie naar ouders en omgeving.

Zonder investering

Alleco Solar Energy is trots partner van Stichting Zonnevloot die scholen helpt om, zonder eigen investering, toch zonnepanelen te plaatsen. Lees hier meer over Stichting Zonnevloot.

Wilt u meer weten?

Laat hier uw gegevens achter en we bellen u graag terug.

Show Comments